Romantik Komedi 2 izle ve Tek Part izle - indir


İlk film olan Romantik Komedi’nin devamı niteliğindeki Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda filmi, bir grup insanın ilişkilerine dair komik bir film aslında.
Düğün için gün sayan Esra’nın arkadaşı Didem de arkadaşları arasında tek bekar kalacağı için sevgilisi Cem’i evlenmeye ikna etmeye çalışacaktır. Ancak kariyer planları yapan Cem, yeni bir film için çekimlere başlayacaktır. Bu durum Didem’i iyice kızdırır. Cem’i takip etmeye başlayan Didem, Cem ve diğer erkeklerin Antalya’da bir otelde bekarlığa veda partisi vereceklerini öğrenir. Bunun üzerine kızlar otele bir şekilde girmenin yollarını ararlar.
2012 Şubat ayında gösterime giren film Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda’nın yönetmenliğini ilk uzun metraj filme sahip Erol Özlev yaptı. IMDb kullanıcılarından 5.4 puan alan filmin kadrosunda Cemal Hünal, Engin Altan Düzyatan, Gürgen Öz, Sedef Avcı ve Sinem Kobal gibi ünlü isimler yer almakta.

Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Full HD izle, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda izle, Romantik Komedi 2 : Bekarlığa Veda Tek part izle

Not: Romantik komedi 2 filminin full versiyonu daha çıkmamıştır. sitemizde fragman vardır. 1'i izlemek isteyenler alttan izleyebilirler.

Oğlum Bak Git Tek Part ve Full izle - indir



Oğlum Bak Git Tek Part ve Full izle
Taksici Orhan’ın ömrü boyunca başına sürekli aksilikler, terslikler gelmiştir. Hayatta her şey onun alehine işler, tam yoluna girdi derken son anda bir şanssızlık yine onu bulur. Kürşat ve Teoman ise ona yardımcı olmaya çalışan en yakın dostlarıdır. fakat üçü de ne yapsa işe yaramaz en sonunda bilime başvururlar. Kişisel Gelişim Uzmanı Figen’e ulaşan Orhan profesyonel destek almaya kararlıdır. Fakat çözüm bulmak için kapısını çaldığı Figen onun başına daha çok bela açacaktır. Zira mafya lideri olan eli kanlı babası Figen’i zorla evlendirmek ister. Figen de tek kaçış yolu olarak ayaküstü bir yalan uydurur ve orhan’a aşık olduğunu hatta sözlendiğini babasına söyler. Şimdi Orhan hiç ummadığı hesapların ve en trajikomik olayların içinde kalacaktır. İnternette izlenme rekorları kıran, “Oğlum Bak Git” videosundan yola çıkılarak çekilen filmin yönetmenliğini Kamil Çetin üstlenirken kadroda başrol Yavuz Seçkin’in yanı sıra Esra Sönmezer, Yavuz Seçkin, Metin Yıldız, Veysel Diker, Orhan Aydın ve Selahattin Taşdöğen yer alıyorlar.

Mount & Blade Warband 1.153 Crack indir

Mount & Blade Warband 1.153 Crack indir
Mount & Blade Warband 1.153 Crack Tanıtımı
Türk yapımı eski çağ savaş oyunlarından biri olan mount blade warband oyununun crack paylaşımını sizlere sunuyorum. İndirdiğiniz dosyanın içerisinde crack yanında oyuna ek özellikler getirecek bazı yamalarda bulunuyor.Crack de herhangi bir sıkıntı yoktur. Sorunsuz çalışır durumdadır. İndirdikten sonra oyunu full hale getirebilirsiniz. Türk yapımı bir oyun olduğu için oynamanızı tavsiye ederim. Oyun benim bilgisayarımda da bulunuyor ve bende oynuyorum. Kalradya denen bir kıtada birkaç devlet var. Khergitler diye bilinen halk sanırım türkleri temsil ediyor. Ancak oyunda en güçlü askerler bence svadya krallığında bulunmaktadır. Onların şovalyeleri gerçekten çok etkililer. Birde sarranid memlük askerleri var. Bu atlı askerler de gerçekten çok etkililer. Neyse lafı fazla uzatmadan crack hakkındaki bazı şeyleri yazayım. Hepinize iyi oyunlar dilerim.

Oyunun son versiyonu olduğu için bazı yenilikler gelmiştir.

  • En iyi özellik multiplayer oynayabilirsiniz
  • Rodoklu askerlere demir vucut verilmiştir
  • Swadyalı askerlere silah ustası ve güçlü vuruş yeteneği verilmiştir
  • Oyun içi ufak tefek hatalar giderilmiştir

İNDİR

Wolfteam Wall Hack indir - 16 Mayıs 2013



Merhaba 16 Mayıs 2013 wolfteam çalışan hilesiyle tekrardan karşınızdayız!

Wolfteam Wall Hack ile oyuna yeni bir soluk getirmek amaçlanıyor. Aslında bir hile botu olan Wolfteam Wall Hack, Windows Xp 32 bits, Windows 7 32 ve 64 bits bilgisayarlarda çalışır. Wolfteam Wall Hack özellikleri sizin duvardan da sonrasını görmenizi sağlar. Wolfteam Wall Hack ile oyunda duvarları kaldırabilirsiniz. Aynı zamanda Wolfteam Wall Hack size oyunda bu sürümü engelleme şansını da size sunmaktadır.

Hilenin Çalıştığı Sistemler :
Windows Xp 32 Bit : Çalışıyor
Windows Xp 64 Bit : Çalışıyor
Windows Vista 32 Bit : Çalışıyor
Windows Vista 64 Bit : Çalışıyor
Windows 7 32 Bit : Çalışıyor
Windows 7 64 Bit : Çalışıyor
Windows 8 32 Bit : Çalışıyor
Windows 8 64 Bit : Çalışıyor

1. Hileyi Download Kısmından İndiriyoruz.
2. Rar arşivindeki dosyaları masa üstüne atıyoruz.
3. Laoder.exe'yi Çalıştırıyoruz Site Üyeliği İle Giriş yapıyoruz Ve Sonra Dosyaları Masaüsütüne Geliyor Ve Sonra Wolfteam'ı Açığ Kamp Seçme Yerinde Aşşağı Alın Ve İnjectleyin Keyfinize Bakın

Kısayol Tuşları
Numpad 1 : Sarı Kırmızı
Numpad 2 : Yeşil Kırmızı
Numpad 3 : Gölge

İNDİR

Metro: Last Light indir - Full indir - tek link

Metro: Last Light indir - Full indir -  tek link
Metro: Last Light Oyun Tanıtımı
Metro: Last Light 4A Games firmasının Metro 2033 ardından piyasaya sürdüğü ilk oyun oldu. Metro 2033 devamı niteliğindeki bu oyunda her şey çok daha gerçekçi. Yıl 2034, Kıyamet sonrası moskova enkaz altında her taraf ölümcül tehditler tarafından kuşatılmış. Halk metro tünellerinde hayatta kalmak için mücadele etmektedir. Kıyamet sonrası hayatta kalanlar mutantlarla savaşmak yerine kalan kaynaklar yüzünden birbirleriyle savaşmaktadır. Herkes gücün peşine düşmüştür. D6 askeri deposunda kıyamet günü aygıtı bulunmaktadır. Herkesin amacı silaha ilk olarak ulaşmaktır.
Bu sivil savaş insanlığın sonunu getirebilir. Görevimiz ise insanlığı düştüğü bu karanlık günlerden aydınlığa taşımaktır.

Metro: Last Ligh Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows XP (32-bit için), Vista, 7 veya 8
İşlemci: Dual Core CPU (2.2 + GHz Dual Core işlemci ya da daha iyisi)
Bellek: 2 GB
Ekran Kartı: DirectX 9, Shader Model 3 uyumlu ekran kartı (GeForce 8800 GT 512 MB​​, GeForce GTS 250, vb)
DirectX ®: 9.0c
Ek: Metro: Last Light uyumlu kartlar ve donanım ile NVIDIA 3D Vision kullanır.

İNDİR

Ip Man 4 – The Grandmaster Tek Part ve Full izle


Ip Man 4 – The Grandmaster Tek Part ve Full izle
İp Man dövüş sanatlarında olağanüstü yetenekli zengin bir genç adamdır ama mütevazi bir kişidir ama tevazü onu dertten kurtarmaz bir gün bu çatışmalardan birinin ortasında kalır ve kurtulmak için tüm yeteneğini kullanmak zorundadır.








ıp man 4 the grandmaster, ıp man 4 the grandmaster full izle, ıp man 4 the grandmaster izle, ıp man 4 the grandmaster tek parça izle, ıp man 4 the grandmaster tek part izle

Ets 2 Full indir - Euro Truck Simulator 2 Full indir

Euro Truck Simulator 2 Oyun Tanıtımı
Herkesin çok seveceği mükemmel bir tır oyununu sizlere sunuyorum. Bu oyunu çok beğeneceğinize emin olabilirsiniz. Yük taşımacılığı yaparak para kazanmak ve para kazandıkça son model tırlar ve işletme sahibi olmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Oyunda başarılı bir şekilde yüklerinizi ulaştırın hem seviyeniz artsın hemde para kazanın. Ayrıca oyunu dahada güzel hale getirebilecek hile ve modlarıda sitemizde bulabilirsiniz.
Kategoriler kısmından bu içeriklere ulaşıp indirin ve kullanın. Ets 2 full indirmek isteyen ziyaretçilerimiz sitemiz üzerinden tek link indirme imkanıyla indirebilirler. Oyunda türkçe dil seçeneğinin olmasıda çok büyük bir avantaj. Böylelikle arayüzü daha kolay kullanabileceksiniz. Sizlere oyunu full olarak ve crack dosyasınıda yanında vererek sunuyoruz. Gönül rahatlığıyla indirip bu güzel oyunu oynamaya hemen başlayabilirsiniz.
Euro truck simulator 2 full indirmeniz için sitemize yüklenmiştir hepinize iyi oyunlar dilerim.

Euro Truck Simulator 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8
İşlemci : 2.4 GHz Intel® Core™2 Duo E4400 veya 2.4 GHz AMD Athlon™ 64 X2 3800+
Bellek : 2 GB RAM
Ekran Kartı : 256MB DirectX9/GeForce 7600GT veya ATI Radeon™ HD 2600XT
Harddisk: 2 GB Boş Alan

Euro Truck Simulator 2 Serial Numaraları;
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
0QQXC-QEYEU-Q91CW-2CJWA-8ZH6

İNDİR

AutoCad 2013 indir - Full indir - tek link

AutoCad 2013 indir - Full indir - tek link
Merhaba Sayın Ziyaretçilerimiz, Autodesk Autocad 2013 dünya genelinde en çok tercih edilen ve kullanılan en büyük 2B ve 3B CAD çizimlerini yapmanızı sağlayan programdır.. Cad yazılımı tasarım yapmanızı sağlar.. Güçlü tasarımı aracı sayesinde işinizi oldukça kolaylaştıracak ve işlerinizi hızlıca yapmanıza yardımcı olacaktır.. Ayrıca crack dosyasını arayanlar içinde yararlı olacaktır çünkü içerisinde autocad 2013 Crack dosyasıda var.. Programın türkçe yamasını da sizlere paylaşmayı tercih edecektim ancak henüz bu alanda bir çalışma yapılmış değil.O nedenle böyle bir çalışma yapılırsa bu konu üzerinden sizlere paylaşacağım.En yaygın kullanılan ve gerçekten kullanım kolaylığı sağlayan bir program olduğunu hatırlatalım.Programı mac ve win işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz.Aşağıdaki linkten Autocad 2013 full indirmek isteyenler kolayca indirebilirler. Sitemizi takipte kalarak birçok programdan yararlanabilirsiniz.
Şimdide program hakkında özellikler bölümünü sizlere aktarayım.Aşağıdan bu özelliklere de göz atmanızı öneririm.Hepinizi iyi kullanımlar.

AutoCAD 2013 Yenilikler:- Fikirlerinizi yüzey, örgü (mesh) ve katı modelleme araçlarıyla tam olarak keşfedin.


- Model dokümantasyon araçlarıyla çok çeşitli tasarım uygulamalarından kolayca çizimler yaratın.
-Tasarım prosesinize hızlı bir başlangıç yapmak için son durum bilgilerini yakalayın ve import edin.
- Model Dokümantasyon Araçları
- Autodesk® Inventor® Fusion Yazılımı
- Yaygın MCAD Formatları için çevirmenler
- AutoCAD® WS web ve mobil yazılımı
- DWG® Dönüştürme Aracı
- Komut satırlarında yapılan iyileştirmeler
- Autodesk® Content ExplorerTM
- Autodesk® Exchange – AutoCAD®
- Yüzey modelleme
- Nokta Bulut desteği
- 3B ilişkisel dizi
- Patika üzerinde ilişkisel dizi
- Dizi kopyalama aracı
- Kaynaştırma (Blend) aracı
- MLeader (Gösterge Oku ) geliştirmeleri
- Çok Fonksiyonlu Tutamaklar
- Kanvas içi görünüm alanı kontrolleri
- Basitleştirilmiş migration (aktarma) araçları

İNDİR

Battlefield 2 indir - Full indir - tek link

Battlefield 2 indir - Full indir - tek link
 
Battlefield 2 Oyun Tanıtımı
Battlefield 2 ile savaşın kalbine girmeye hazır olun çünkü daha önce böyle bir oyun görmediniz. Ea Games oyunun her yeni serisinde çıtayı yükseltmeyi başardı ve bu kez bizleri daha önce görmediğimiz savaş deneyimleri bekliyor. Gerek hikayenin oyuna yayılışı gerekse oynanış bakımından Battlefield 2 kusursuz bir oyun olmuş.

Battlefield 2‘yi bu kadar iyi yapan bir diğer öge ise çoklu oyuncu modunda yenilikler getirmiş olması. Takım savaşları halinde girilen bu çevrim içi oyunda Amerika ve Rusya başta olmak üzere Çin gibi devletlerin ordularıyla savaşa girebiliyoruz. Oyuna getirilen araç kullanma yeniliğini de unutmamak lazım. Battlefield 2 sizlere uçak, tank ve zırhlı arabalar gibi savaş araçlarını kullanmamıza olanak sağlıyor. Savaşın seyrini değiştirmek için kritik nokta olan bu araçlara alışmak zor olsa da oldukça keyif verici.

Battlefield 2 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi:Windows XP
İşlemci:1.7 GHz Intel Celeron D / Pentium 4 VEYA AMD Athlon XP/ Sempron veya daha iyisi
RAM:512 MB veya daha fazlası
Ekran Kartı: DirectX 9.0c destekli ses ve ekran kartı
HDD:2.3 GB Boş disk alanı

İNDİR

Modern Combat 4 apk + sd indir - Android


Modern Combat 4 apk Tanıtımı
Mobil aksiyon oyunları arasında en popülerlerinden biri olan Modern Combat, yeni oyunuyla beraber bu ünvanını bir adım daha yukarı taşıyacak. Modern Combat 4: Zero Hour oldukça akıcı, rahat nişan almayı sağlayan özeliklere sahip. Seslendirme, grafik kalitesi üzerine de bir önceki oyun Modern Combat 3: Fallen Nation’a oranla gelişmeler gözle görülüyor.

1 yılı aşkın süredir üzerinde çalışılan Modern Comba 4: Zero Hour VoiceChat özeliğine de sahip. Oyunu multiplayer modunda oynarken, oyuncular online olan diğer kişilerle chat yapma şansına sahip olacaklar. Oyunu Gameloft hesabı üzerinden Android tabanlı cihazlarla beraber oynayabiliyorsunuz.

Konsol Kalitesinde Gelişmiş Görüntü, Ses ve Grafik Özellikleri:
Savaşın kaos ortamını konsol kalitesi grafikleriyle, gerçekçi animasyon ve dinamik objeler.
Etkileyici ragdoll efekti ve gerçek görünüm seviyesinde araç kullanım seviyesini yakalamak için fizik İşlemlerini Havok Engine ile gerçekleştiren ilk Gameloft oyunu.
Film stüdyosunda hazırlanan gelişmiş sesler.




APK İNDİR
Rar şifresi: gezginlertamindirdownload.blogspot.com

SD İNDİR

Talimatlar:
1)indirdiğiniz apk'yi telefonunuza yükleyin
2)İndirdiğiniz obb uzantısını rar olarak değiştiriyoruz.
3)değiştirdiğimiz rar sd dosyayı winrar veya 7zip ile "com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM/files" klasörüne çıkartıyoruz
4)Oyunu ilk açtığında bir defalık internet ile çalıştırın. (Eğer oyundan atıyorsa telefon dilini ingilizce yapın)

Kurulum:
Cihazımızın kendi hafızası içerisinde önce android sonra data içerisine com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM << isimli bir klasör açalım.

Klasörün ismini burdan kopyala yapıştır yaparak açın. Daha sağlıklı olacaktır.

Klasörü açıp bu klasörün içine de ismi aynen yazdığım gibi olsun Files adlı boş bir klasör oluşturalım.

İndirdiğimiz DATA dosyalarını (main.com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM isimli klasörde bulunan toplamda 64 adet olmalıdır. Klasörle birlikte değil içinden çıkarıp ) Files klasörünün içine yapıştırıyoruz.

İndirdiğimiz APK dosyasını yüklüyoruz. Yüklediğimiz dosyaya aç diyeceğiz ama internet bağlantılarımızın hepsi WİFİ-3G kapalı olmalı. Sonraki seferlerde interneti ister açın ister kapatın. İşte bu kadar. Hayırlı olsun.

Microsoft Office 2013 Türkçe Full indir

Microsoft Office 2013 Türkçe Full indir
Sonunda Microsoft Office ProPlus 2013 ün Türkçe sürümü yayınlandı.Program 26.01.2013 tarihine kadar olan bütün güncellemeleri içerir. 32bit ve 64bit ayrı ayrı upload edilmiştir. Tek link'tir.

İlk uygulamamız olan Word 2013 ile başlamadan önce genel olarak Office ailesinde gelen birkaç önemli yenilikten bahsetmekte fayda var. Bunlardan sanırım en önemlisi artık dokunmatik (touch) ekranlar için gelen destek.Ayrıca artık vay efendim şu usb yi uzatta belgeyi atayım devri de bitti yeni office bulut sistemiyle çalışıyor yani siz nerdeyseniz hangi bilgisayardaysanız belgeleriniz orada.

Ayrıca artık powerpoint sunumlarınızda izleyicilerinize farkettirmeden bir sonraki slaytı görebileceksiniz.Dokun ve mürekkep oluştur özelliğiyle not almakda aşırı kolaylaştı.

Eskiden kullandığımız sözcüklerden biride ah şu pdf dosyalarını azıcık düzeltip başka yerde kullanabilsem di.İşte yeni office bu da ortadan kalkıyor.Herhangi bir pdf dosyanızı wordle açın içeriğini keyfinize göre değiştirin ve kullanın.

Platform: Windows 7 ve Windows 8 işletim sistemlerinde çalışmaktadır.

Not: Programın ilacı içindedir.

Boyut: 636Mb (32Bit) - 730Mb (64bit)

İNDİR - 32 bit
İNDİR - 64 bit

Dabbe 3: Bir Cin Vakası Tek Part ve Full izle



Nette İlk! Dabbe 3 Full versiyon çıkmıştır. 10 Mayıs 2013

2012 yılında seyirci ile buluşmuş Türk korku filmlerinden biri olan Dabbe 3 ilk filmlerinde olduğu gibi seyircinin ilgisini çeken filmlerden biridir. Korku türünde Hasan Karacadağ yönetmenliğinde hazırlanan film, Dabbe 3 izlemek için sitemizden yararlanabilirsiniz. Dabbe 3 full izle seçeneği ile sitemizde tek parça şeklinde izleyebilirsiniz.

Filmin konusu gerçek bir yaşamdan alınmasından dolayı izleyici üzerinde oldukça etkileri olan bir korku filmidir. Dabbe 3 hd izle yeceğiniz filmin konusu; Sinan ve Ceyda adında evli bir çiftin Burcu adındaki kızlarına bir cinin musallat olması ile yaşanan korku ve gerilim dolu anları konu almaktadır. Sinemalar ve IMDB puanı oldukça düşük olan filmin neden bu kadar sevilmediğini hala anlamış değilim. Sanırım Türklerin yaptığı korku filmleri Amerikalılardan sonra çocuk oyuncağı gibi geliyor. Her dakikasını merakla ve heyecanla izleyeceğiniz Dabbe 3 izle yici tarafından beğenilmiş Türk filmlerinden biridir.

Diğer Dabbe filmlerini beğenen ve etkilenen izleyicilerin beğeneceği Dabbe 3 full hd izle meniz gereken korku filmlerinden biridir. Etkileyici gerçek bir cin vakası olan Dabbe 3 etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir yapımdır. Arkadaşlarınızla birlikte izleyebileceğiniz başarılı bir korku filmi olduğuna eminim. Geçen yaz arkadaşlarımla gittiğim sinemadan sonra günlerce uyuyamadığımı bilirim. Konusu ve oyunculuk kalitesi ile oldukça etkileyici olan film korku dolu anlar yaşamanıza neden olacaktır. İyi seyirler.

Lord Of The Rings Conquest indir - Full indir - tek link


Lord Of The Rings Conquest Oyun Tanıtımı
Yüzüklerin efendisi ile alakalı bir çok oyun yapıldı bunlardan biride Conquest bu yayınımızda biraz incelemesini yapacağımız oyunumuzun indirme linkini aşağıda bulabilirsiniz.Oyunun bir iyilik tarafı bir de kötülük tarafı var ama kötülük tarafını oynayabilmek için illaki iyilik tarafının oyununu bitirmeniz lazım.

Oyunun konusu ise diğer oyunlara göre farklı oyunda eğer frodo yüzüğü yok etmemiş olsaydı ne olurdu sorusuna bir cevap arıyoruz.Ayrıca oynadığımız karakterler alışık olduğumuz karakterler değil yan karakterler.Her oyunun da olduğu gibi bu oyunda da film den karaler serpiştirilmiş.

Oyunun oynanışına alışmak kolay ne tür karakterle oynarsanız oynayın ne yapmanız gerektiği oyunda gösteriliyor bu bakımdan iyi olsa da yine de ben bize bırakmaları taraftarıydım.Bölümlerde ilerlermek için görevleri tamamlamınız isteniyor.4 farklı karakter var bunlar:Savaşçı,okçu,büyücü ve casus.Bölümlerde bunlar arasında geçiş yapabiliyorsunuz.Ayrıca belirli bir ölme sayınız var.Ana karakterlerin haricinde Kahraman larla da oynayabileceksiniz.Bazen kendisi oynamak istiyormusunz diyer soruyor bazen de bölüm gereği oynuyorsunuz.

Lord Of The Rings Conquest Sistem Gereksinimleri
OS:Windows XP, Windows Vista or Windows 7
Processor:Intel Core2 Duo 2.4 GHz or AMD 64 X2 4400
Memory:2 GB RAM
Graphics:2006 or later GeForce 8600 or Radeon HD 2600
DirectX®:dx9.0
Hard Drive:10 GB HD space




İNDİR
Rar şifresi: görmek için tıkla