Dabbe 3: Bir Cin Vakası Tek Part ve Full izle



Nette İlk! Dabbe 3 Full versiyon çıkmıştır. 10 Mayıs 2013

2012 yılında seyirci ile buluşmuş Türk korku filmlerinden biri olan Dabbe 3 ilk filmlerinde olduğu gibi seyircinin ilgisini çeken filmlerden biridir. Korku türünde Hasan Karacadağ yönetmenliğinde hazırlanan film, Dabbe 3 izlemek için sitemizden yararlanabilirsiniz. Dabbe 3 full izle seçeneği ile sitemizde tek parça şeklinde izleyebilirsiniz.

Filmin konusu gerçek bir yaşamdan alınmasından dolayı izleyici üzerinde oldukça etkileri olan bir korku filmidir. Dabbe 3 hd izle yeceğiniz filmin konusu; Sinan ve Ceyda adında evli bir çiftin Burcu adındaki kızlarına bir cinin musallat olması ile yaşanan korku ve gerilim dolu anları konu almaktadır. Sinemalar ve IMDB puanı oldukça düşük olan filmin neden bu kadar sevilmediğini hala anlamış değilim. Sanırım Türklerin yaptığı korku filmleri Amerikalılardan sonra çocuk oyuncağı gibi geliyor. Her dakikasını merakla ve heyecanla izleyeceğiniz Dabbe 3 izle yici tarafından beğenilmiş Türk filmlerinden biridir.

Diğer Dabbe filmlerini beğenen ve etkilenen izleyicilerin beğeneceği Dabbe 3 full hd izle meniz gereken korku filmlerinden biridir. Etkileyici gerçek bir cin vakası olan Dabbe 3 etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir yapımdır. Arkadaşlarınızla birlikte izleyebileceğiniz başarılı bir korku filmi olduğuna eminim. Geçen yaz arkadaşlarımla gittiğim sinemadan sonra günlerce uyuyamadığımı bilirim. Konusu ve oyunculuk kalitesi ile oldukça etkileyici olan film korku dolu anlar yaşamanıza neden olacaktır. İyi seyirler.