Farmville 2 Hileleri - Cash, Genişletme, Hasat, Level Hilesi

Uzun süredir facebook üzerinde aktif olarak oynanan oyunların hilelerini paylaşmıyordum. Bildiğiniz üzere zamanında bir çok hile paylaştım ve büyük bir kesime elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Bu yazımda da sizlere hepimin beğeniyle oynadığı çiftlik oyunu olan FarmVille 2 hilelerini paylaşarak sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Oyunumuz yeni çıktı. Farm Ville’nin ilk sürümü tüm dünyada bir çok kişi tarafından beğeniyle oynandı ve gerek sosyal medya gereksede bir çok TV programına konu olmayı başardı. Hatta öyleki bir çok dizide bile ismini geçirmeyi başardı. Zaten facebook kullanıcıları gelen Farm Ville isteklerinin çokluğundan oyunun ne kadar meşhur olduğunu anlayabilir. Eski Farm Ville oyununuza giriş yaparsanız bir çok arkadaşınızında hesabının ne durumda olduğunu görebilirsiniz.

Facebook oyun sektörünün lideri Zynga, beğeniyle oynanan Farm Ville serisinin ikinci oyununu çıkartarak bir çok kullanıcıyı ve Farm Ville hayranını Farm Ville 2 ile heyecanlandırmayı başardı.



FarmVille 2 oyunu ilk oyun kadar olmasa bile yine bir çok kişi tarafından oynanıyor ve beğeniyle takip ediliyor. Çiftlik hayatını seven insanlar sosyal medya, daha doğrusu sanal ortamda bile olsa yine sanki gerçekmiş gibi heyecanlanabiliyor ve ürünlerini severek ekip biçebiliyorlar. FarmVille 2 bu yüzden insanların hayatına kolaylıkla etki edebiliyor. Ve yine bu yüzden bir çok insan tarafından severek oynanıyor. Aslında oyunu tadında oynamak herkes için en zevkli olanı. Lakin bir çok insan hileye başvurunca, doğru düzgün oyun oynayan insanlar bile hile yapmak zorunda kalabiliyorlar. Çünkü yarışta geride kalmak bazı kesimi mutsuz edebiliyor. Bende bu yazıyı FarmVille severler için oyunun hilelerini paylaşmak adına hazırladım. Bu yazımızda FarmVille 2 hilelerini bir çok farklı şekilde bulabilir ve kolay anlatımlar sayesinde kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

( Güncellendi )

Arkadaşlar konuyu güncelleyerek sizlere çalışan en yeni kodları aktarıyorum.

KODLAR:

Kırmızı koltuk hilesi ;
İkili : e_resource_instagrow_pack_2
Beşli : e_resource_instagrow_pack_5 – 5′li

Hızlı büyüme hilesi ;
e_deco_animated_rockinghorse
e_resource_instagrow_pack_25

Yem hilesi ;
e_deco_bbq_chair_adirondack (Kırmızı koltuk)
e_resource_feed_bag_pack_25 – 25′li
Yeni kodlar eklenecektir.

Farmville 2 Hileleri

Oyunumuzun hilelerini öncelikli olarak değişik şekillerde paylaşacağım. Yani alternatifli olarak paylaşacağım. Genel bir hile programımız yok. Öyle programı aç para gelsin misali değil. Milyonlarca kullanıcısı olan FarmVille 2 oyununun güvenliğini bu kadar basit yapacak değiller ya :) O yüzden madde madde değişik hileleri paylaşmaya çalışacağım.

Hızlı Hasat Yetiştirme Hilesi

Oyunumuzun en belirgin özelliği hasatlardır. Hasatlarınızı hızlı bir şekilde yetiştirerek hem hızlıca puan (exp) kasabilir hemde kolayca para elde edebilirsiniz. Aşağıda anlatımını vereceğim hızlı hasat yetiştirme hilesi ile oyunda sürekli liderliği zorlayabileceksiniz ! Hileyi videolu anlatım şeklinde vereceğim. Ve hilemiz için gerekli bir tanede program var. Bu program bir çok hile için gerekli olduğundan dolayı yazının en altına ekleyeceğim, oradan temin edebilirsiniz.

Video Güncellenecektir...

Hile için gerekli olan kodlar;
e_resource_instagrow_pack_2 – 2′li
e_resource_instagrow_pack_5 – 5′li


FarmVille 2 Level (Seviye) Hilesi

Bu hilemiz oyunda kolaylıkla level alabilmek içindir. Hilenin videolu anlatımı mevcuttur. Videodan bakarak kolaylıkla uygulayabilirsiniz. FarmVille 2 oyununda kolaylıkla level atlamak istiyorsanız buyrun sizi videoya alalım;


Videoyu izleyerek ve videoda anlatılanları uygulayarak çok kolay bir şekilde level alabilir ve FarmVille 2‘nin tadını çıkartabilirsiniz.

FarmVille 2 Genişletme Hilesi

Oyunda herkesin belli bir ölçüde alanı mevcut. Bu alanları normalde oyun parası ve facebook parası kullanarak genişletebiliyoruz. Fakat bu hilemiz ile hiç birine gerek kalmadan arsayı kolaylıkla genişletebilecek ve alanınızı çok daha büyük seviyelere ulaştırabileceksiniz. Gelin sizi yine videoya alalım :)



FarmVille 2 Cash (Para) Hilesi

Bu hilemiz ise hepinizin merakla istediği hile. FarmVille 2 oyunumuz için cash para hilesi. Oyunda sınırları zorlamak istiyorsanız mutlaka bu hileyi deneyin ! Oyunumuzda sınırsız para elde etmek isteyecek kadar çılgın bir kullanıcı olabilirsiniz. Hileyi bile sabırla yaparsanız sınırsız para hilesi neden doğru olmasın ? Aşağıda anlatımını vereceğim cash hilesi sayesinde kendinize ciddi bir yer edinebileceksiniz. Öncelikli olarak hemen aşağıda bulunan videoyu izleyelim, daha sonrasında ise videonun altında bulunan bilgiler ile devam edelim.

Video Güncellenecektir...

Evet videomuz bu şekilde her şeyi anlatıyor. Peki ya videomuzda kullanılan kodlar ve gerekli bilgiler nedir diye öğrenmek istiyorsanız hemen aşağıda onlarda mevcut halde.

Arayıp bulduğumuz kod : coins
Yerine yazdığımız kod : farm bucks

Elimden geldiğince tüm hileleri aynı yazı altında toplamaya çalıştım. FarmVille 2 hileleri isimli bu yazımızda anlatılan tüm hileler için gerekli programın linkini aşağıda paylaşıyorum. Programı temin edip kolaylıkla bu hileleri yapabilir ve oyunun bokunu, pardon zevkini çıkartabilirsiniz :)

Gerekli olan programın adı : Cheat Engine
Sürüm : 6.1
Boyut : 6.50 MB
Programı indirmek için lütfen tıklayınız.

Dosyayı rardan çıkardıktan sonra içindeki programı kurabilir ve rahatlıkla hilelerin tadını çıkartabilirsiniz. Bol hileli ve eğlenceli günler dilerim.