Red Alert 3 indir - Full indir - tek link

 Red Alert 3 Oyun Tanıtımı
Command Conquer: Red Alert 3 alarm tekrar çalıyor.Red alert’in 2. Oyunu ile bayram eden strateji severler uzun zamandır 3.oyunun çıkmasını bekliyordu ve en sonunda raflarda yerini aldı.Oynabilirlik,atmosfer,sesler özellikle de müzikler yine kendini belli etmiş.Oyun bir önceki oyunla aynı modları paylaşıyor.Giriş videosu her zamanki olduğu gibi kaliteli olmuş. co-op oynanış eklenmiş. artık yapımı arkadaşlarımızla oynayabiliriz.Üç farklı taraf karşımıza çıkıyor bunlar soviet union,allied nation,rising sun bu taraflardan rising sun’u ilk kez oynayacağız.

Ruslar füzelerde,müttefikler uydu ve teknoloji kısmında,Japonlar ise atik ve hızlılar bir o kadarda dayanıksız.Bu üç ülkeninde kendilerine özel ana kahramanları da mevcut gördüğünüz üzere kapaktaki sniper’lı kadın Rusların kahramanı oluyor.Ana konu oyuna göre baya düşük ve etkisiz kalmış,grafiklere pek olumlu bir şeyler söyleyemeyeceğim adeta askeri birimler birer oyuncak gibi duruyor.O kadar tanıtımlar,internet üzerinden yayımlanan videolarda ekran görüntülerinde grafiklerin kalitesinden bahsederken oyunun böyle olması hayal kırıklığı yaratmaktan başka bir işe yaramıyor.

EA’nın oynanış yapısında gittiği değişikliklere de değinmek iyi olur öncelikle kaynak toplama sistemi değişmiş,belli yerlerdeki madenleri rafine yaparak oradan para kazanıyoruz.Her askeri birime bir özellik ekleyebiliyoruz.Kısaca Red alert 3 red alert serisinin peşinden gitmiyor değişik bir oynanış ve yapıyla karşımıza çıkıyor diyebiliriz.İlk defa oynayacaklar için güzel oynanabilecek bir oyun fakat daha önceki sersilerini oynayanların beklentisini karşılayamıyor iyi eğlenceler dilerim.

Red Alert 3 Sistem Gereksinimleri
OS – Windows XP / Vista / 7 (32-Bit)
Processor – XP: 2.0 GHz (Intel Pentium 4; AMD Athlon 2000+; Çift çekirdekli ve daha üstü işlemci) / Vista için : 2.2 GHz (Intel Pentium 4/AMD Athlon 2200+/Çift çekirdekli ve daha üstü işlemci)
Ram : 1 GB
Alan gereksinimi: 12.0 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6800, ATI Radeon X1800 ya da daha üstü DirectX 9.0c destekleyen ekran kartı



İNDİR