Mortal Kombat 5 indir - Full indir - tek link

Mortal Kombat 5 indir - Full indir - tek link

Mortal Kombat 5 oyunu, efsane oyunlar kategorisi alt üst eden Mortal Kombat oyunları sürekli yeni versiyonlar çıkartması bizleri çok sevindiriyor. Dövüş oyunları denince akla ilk gelen Tekken oyunlarını bile geride bırakmayı planlayan Mortal Kombat oyun yapımcıları harika özellikleriyle oyun severlerin gönlünü kazanmayı başarıyor.

Efsane dövüşçüleri ve eşi benzeri olamayan dövüş sahneleriyle hayranlarının gözlerini kamaştıran bu oyunun başından kalkmak istemeyeceksiniz. Mortal Kombat’ın hiç bir oyununda değiştirilemeyen dövüşçülerinin olması oyun severler tarafından bir avantaj olduğunu düşünüyoruz bunun nedeni ise herkez tanıdığını iyi bildiği ve favori dövüşçüsünün hareketlerini ve özel güçlerini bildiği için çok fazla da zorlanmıyor olduğunu görebiliyoruz.

Mortal Kombat 5'de dövüşmek oldukça zevkli fakat biraz zor olduğunu söylemeliyiz. Oyunun eski versiyonlarının zorluk derecesi biraz daha alt seviyeler de olduğunu söyleyebiliriz.Bu oyunda biraz daha zor rakip dövüşçü çıkacak karşınıza fakat özellikleri aynı güçleri ve hareket tarzları aynı sadece enerji olarak biraz daha dayanma gücüne sahip olmaları sizleri çok daha fazla heyecana boğacaktır. Eski sürümlerinde iki tekme, üç yumruk attığınızda rakibinizi yere yenebiliyorduk fakat bu oyunda biraz daha fazla ter dökmeniz gerecek yok ben dökemem ter filan diyorsanız yersiniz dayağı oyunda ve yenilirsiniz. Mortal Kombat Scorpion, Sub-Zero, Sonya, Jax, Shang Tsung, Liu Kang, Raiden, Kitana, Kano, Baraka, Shao Kahn adlarında harika özelliklere sahip dövüşçülerle çok eğleneceksiniz.

Mortal Kombat 5 oyununun diğer göz alıcı kaynağı ise hazırlanan dövüş arenaları olmuş farklı bir hava katmış oyuna ve oyunun aksiyon oranını biraz daha üst seviyelere taşındığını sizlerde oyuna başladığınız da göreceksiniz. Dövüşmek benim işim ve karşımdaki kim olursa olsun fark etmez döver geçerim diyorsanız bu oyunu Mortal Kombat 5 indirme sayfamızın en alt kısmındaki İNDİR yazısına tıklayarak oyunu indirip, nefes kesen dövüş turnuvalarına sizlerde katılabilirsiniz. Mortal Kombat oyunları ile herkeze iyi şanslar dileriz.

İNDİR