The Walking Dead Survival Instinct indir - Full indir - tek link


The Walking Dead Survival Instinct indir - Full indir - tek link

Merhaba,
Sizler için aksiyon ve macera dolu zombi oyunları eklemeye devam ediyorum.Zombi oyunusevenler için sık sık oyun alternatiflerini yayınlamaya devam edeceğim.Bu yazımızda da The Walking Dead Survival Instinct oyununu sizlere sunuyorum.Activision oyun firması tarafından yapılan oyun serinin de ilk fos oyunu olma özelliğini taşımaktadır.Bildiğiniz gibi oyunun televizyon ekranlarında yayınlanan dizisi yer alıyor. Bu oyunda da Merle ve Daryl Dixon kardeşlerin bu dizi öncesindeki hikayelerini göreceğiz.
Daha önce The Walking Dead: The Game serisinin bir oyununu oynamış oyun severlerimiz de bilirler oyunda siz ne istiyorsanız oyun o şekilde sizin isteklerinize göre şekillenmektedir.Siz oyunda neye karar verirseniz oyuna istediğiniz şekilde yön verebiliyorsunuz.Hayatınız pahasına kararlar verebileceğiniz gibi yolunuzun üzerindeki sıradan bir ınsanı da aracınızda misafir edebilirsiniz. Tüm bu istekleri siz yönetiyorsunuz.
Oyundaki bu tür kararlarınız elbette oyunun senaryosunu etkilemez. Yani eninde sonunda oyun sonunda aynı sahneyle karşılacaksınız.Oyunun sonu tüm oyun severlerde aynı şekilde sonlanmaktadır.Zombilere karşı savaşmak için can atanlar bu oyunuda alternatifleri arasına alabilirler.The Walking Dead Survival Instinct full indirmek isteyen ziyaretçilerimiz sitemiz üzerinden tek link indirme imkanı ile de yararlanabilirler.Oyunu oynayabilmeniz için gereken sistem özellikleri aşağıda verilmiştir. Oyunu indirmeden önce lütfen sisteminizin oyunu kaldırıp kaldırmayacağını kontrol ederek indirin. Boşu boşuna oyunu indirmiş olmayın. Hepinize iyi oyunlar diliyorum.

The Walking Dead Survival Instinct Sistem Gereksinimleri

OS: Windows ® XP SP3/Windows Vista ® / Windows ® 7 / Windows ® 8
İşlemci: Intel Core 2 Duo E4400@2.00 GHz veya AMD Athlon 64 X2 4000 + @ 2.0 GHz işlemci veya daha iyisi
Bellek: 2 GB RAM
Grafik: AMD Radeon HD 4670 512MB veya Nvidia Geforce 8800 GT 512MB ya da daha iyisi
DirectX ®: 9.0c
Sabit Disk: 9 GB HD alanı

The Walking Dead Survival Instinct Oyundan Görüntüler

twd1 twd2 twd3
indir

The Walking Dead Survival Instinct Tek Link ;